Arboretum-Volčji potok

Tokrat nas je pot vodila v Arboretum-Volčji potok, dobrih 15 minut z avtom od našega doma. Prispeli smo kar zgodaj, tako da se ni bilo bati, da ne bi dobili parkirnega prostora. Obiskovalcev še ni bilo veliko, tako da ne bo pretirane gneče. Vreme nam tudi ni bilo najbolj naklonjeno, oblačno in rahlo je pihalo. Še sreča da smo se malo bolj toplo oblekli. Kupimo karte, 5,5 € za odrasle in brezplačno za predšolske otroke.

Malo sem bil razočaran, ker je večino rož že odcvetelo, tako da ni bilo veliko za videt. Pozni smo bili najmanj za 21 dni, takrat je bilo vse v cvetu. Bo potrebno drugič malo bolj pohitet.

Ko smo prispeli do dveh jezerc, ki sta v Arboretumu, kjer je bilo še predlani polno rac, labodov in želv, je bilo danes vse prazno, kot da bi vse izumrlo.

Proti koncu obiska je še malo posvetil sonce skozi oblake, Žiga je zopet našel igrala in vlakec, ki ga ni smel zamuditi, tako da ga je odpeljal en krog, ogledali smo si še Minimundus, nato pa odhod proti domu.

Tulipani, ni ih več veliko ostalo.

Edini labod, ki je še ostal v Arboretumu.

In še malo tulipanov.

Žiga je zopet našel svoj užitek na vlakcu.

Advertisements

3 thoughts on “Arboretum-Volčji potok

  1. Kljub temu, da si malo zamudil, je še vedno ostalo dovolj za dobre posnetke :)v vsakem primeru pa je na svoj račun prišel Žiga 🙂

  2. Arboretum je krasen predvsem takrat, ko spoznaš, da je najlepši ko ni folka, razstav…Kljub temu, da si bil razočaran nad zamudo, si naredil par luštnih fotk a vedi da je trenutno motivov še preveč za en fotografski dan.

  3. Nisem glih neki fan rož. Sem pa bil enx pred leti v tem arboretumu, pa je bilo vmes nekaj rož, ki so mi bile celo všeč. :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s