Prva objava v tiskanem mediju

Danes je izšel mesečnik Kopitarjev glas. Že zjutraj me je čakal v poštnem nabiralniku. Pogledam prvo stran in ostal sem brez sape. Moja fotografija na prvi strani. Super. Res sem se dogovarjal za objavo fotografije na temo Teden otroka, nismo se pa menili za prvo stran. No kakorkoli že, prav vesel sem bil. Ja bil!

Fotografija z naslovnice.

Že ob listanju na tretji strani najdem avtorja fotografije na naslovnici. In to ni moje ime!!! Kako je prišlo do tega? Nič, zapeljal sem se na uredništvo, vendar glavne urednice nisem dobil, dobil pa sem njeno tel. Številko. Takoj sem jo poklical in povedal da je prišlo do nesporazuma. Fotografije so poslali iz Vrtca Vodice. Ja seveda, v vrtec Vodice sem jih odnesel jaz in to Ravnateljici z dogovorom, da se ob fotografijo napiše ime avtorja. Seveda so fotografije romale na uredništvo preko maila in tu je prišlo do nesporazuma. Urednica se mi je upravičila in da se bo upravičila v naslednji št. Že v samem uvodu. No bom videl. Sedaj se moram samo še pogovoriti z Ravnateljico vrtca.

Je pa še ena dobra stran, urednica je bila z fotografijami zadovoljna, zato sva se zmenila za nadalno sodelovanje.

Advertisements

5 thoughts on “Prva objava v tiskanem mediju

  1. Bravo! Kar tako naprej! :)(najprej sem hotel napisati nekaj o kraji in lopovih pa kasneje preberem da se je vse dobro izteklo..uff!)

  2. Mah kopitarjev glas je en BS. Upam, da te dobijo pod okrilje, da se končno izboljša kvaliteta fotk, ponavadi so še na prvi strani take, ki bi jih jaz označil z [DELETE]. Podn skratka.

  3. @Mih@ če so delane fotografije z starimi kompaki (5let+), potem ne morejo biti fotografije ne vem kaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s