Muci

Če je kdo pri nas len, je to moja mačka. Ne da se ji popolnoma nič. Premika se samo takrat, ko se njej zazdi. Včasih jo kličem, vendar nič ne sliši, ko pa se začne kosilo ali večerja je vedno prva pri mizi. Tudi Žiga se kar dobro razume z mačko. Na vsak način bi ji rad nagajal, takrat pa se mačka skrije za kavč, saj samo tam ima mir. Ima pa še eno čudno navado, lahko spi popolnoma cel dan in noč, vsake toliko se sprehodi do kota, kjer ima svoje brikete. Po petih letih je kar malo dobila v širino, samo je še vedno voljna do igre. Pred časom, je jedla tudi ribe in piščančje kosti, od kar jo je pa začela razvajat tašča z briketi, ji to ne pride več na misel. Ko pa jo prime lovski nagon, pa prinese tudi kakšno poljsko miško, pa tudi kakšen vrabec ali sinica ji ne pobegneta.

Portret

Kaj spet Žiga naklepa?

Hrbtno.

Advertisements

4 thoughts on “Muci

  1. Živ,na iStocku se da zaslužit precej. S pravim pristopom, vztrajnostjo. Če je še kaj “dizajnerske žilice”, je človek na konju. Pa NE govorim iz lastnih izkušenj hehehe.

  2. Stane, a si ti mal pomešal?Heh Kreg, tale opis me spominja na mačka od moje punce. Popolnoma identično. V zadnjem letu se mu je masa povečala za več kot faktor 2.Joj, mačke.

  3. Stane hvala za odgovor, pivo sledi, ko se srečava ;)@cyman to je stane komentiral še od ene druge zadeve :DJa se pa mačke širijo jeseni kot da bi jedle kvas, spomladi pa hujšajo hehe. Sveda, če jim uspe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s