Kronica

Dan se ni popolnoma nič dobro pričel. Že če rečem, da je vikend in zunaj prav neprijetno vreme. Piha in rahlo rosi. Ponovno bomo presedeli dan v hiši in to mi ni čisto nič všeč. Še dobro da grem dopoldan po nakupih. Že nekaj časa se odpravljam po laminat in to je pravi čas da ga grem kupit.

Tudi po kosilu nič ne obeta, da se bo vreme spremenilo. Nad vasjo so še vedno črni oblaki iz katerih kar ne neha deževat, pa še veter je začel zelo močno pihat. Mateja je že davno zadremala na kavču, jaz sem bral novo revijo e-fotografija, Žiga pa gleda risanke. In tako smo imeli vsi svoj mir.

Nato je pa kar na enkrat postalo svetlo, grem pogledat in nikjer ni več nobenega oblaka, tudi sonce je posijalo. Ideja, kaj če bi šel ven slikat kronice, ki jih je tast pred dnevi vsadil pod trto. Pri fotografiranju sem si pomagal z zunanjo bliskavico. Naredil sem hitro par posnetkov, ker se je sonce kar hitro tonilo in je bila svetloba iz sekunde v sekundo slabša.

One thought on “Kronica

  1. Čau jst sm dobla mail od http://www.VerveEarth.com, češ da je moj blog zbudil njihovo pozornost in da bi me radi povabili k sodelovanju na njihovi str. Vidim, da si se ti odločil za to, pa me zanima, če se zaradi tega najde kak težak več.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s