Darilo

Obletnice in rojstni dnevi. Vsako leto jih je vedno več. Zato se že kar težko odločim kaj bi komu podaril. Težko je nekoga vprašat kaj si želi, ker to ni več darilo in ni presenečenja v tem. Kot pravim, se je že začelo. Točno danes praznuje 30. rojstni dan moj brat Samo. Za njega je še tako težje poiskat darilo, da sem se letos odločil za nekaj posebnega. Če se amatersko ukvarjam z fotografijo, zakaj pa mu ne bi podaril fotografije v okvirju. Ja najbolje je, da naredim tako. Izbral sem fotografijo, jo naročil in po parih dneh je bila že doma. Odšel sem še po okvir za fotografijo in paspartu.
Ko je bilo vse doma, je bilo potrebno fotografijo spravit v okvir. Tu je bilo nekaj težav, ker sem to delal prvič, največ težav mi je delal prah, ki se je stalno nabiral na fotografiji ali pa na notranji strani stekla. Po treh poskusih mi je vendarle uspelo spravit fotografijo v okvir, brez dodatnega prahu. Tudi Mateja je imela zanimivo delo, sliko je zavila v darilni papir, na koncu pa še pritrdila mašno.
Samo je bil nad darilom zelo vesel in je tudi našel takoj primerno mesto, kjer bo slika visela. No Samo, če tole bereš in vem da boš prebral, ti želimo še na mnoga leta.

Fotografija v velikosti 28 x 35 zgleda veliko bolje. Pa tudi podpisa ni na njej, tako kot je na tej.

Advertisements

One thought on “Darilo

  1. Jap, fajn darilo bo dobil tvoj brat. Tudi sam sem že razmišlal veliko o tem, da bi svojim najdražjim za rojstne dneve ipd. podaril fotografijo, ki sem jo naredil sam. To je res nekaj najlepšega in nekaj, kar je narejeno s srcem. Vsaj za moje pojme 🙂 res fajn… :)LP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s