Poročni zvonovi

Prišel je dan, ko sta v zakonski stan skočila moj brat Samo in njegova spremljevalka Patricija. Dolgo sta prestavljala datum tega trenutka, tokrat pa sta ga izpeljala do konca.

Mene pa je doletela čast, da postanem bratova poročna priča.

Najprej je sledila cerkvena poroka v Tunjicah nad Kamnikom nato pa še civilna v Predjamskem gradu. Potek poroke je potekal gladko in brez zapletov, tudi vreme je držalo, kljub temu, da je bilo napovedano deževje. Čeprav sem bil poročna priča, se nisem odpovedal fotografiranju, seveda ko je za to bil čas, ne ob samem obredu. Za fotografiranje sta bila zadolžena Jure in David, ki sta opravila korektno in profesionalno. Sedaj samo še čakamo na njuno delo. Jure se je izkazal že na poročnem slavju, kjer nam je na velikem platnu prikazal nekaj odličnih fotografij.

Za konec pa še tole. Samo in Patricija (pišem v imenu moje družine), želimo vama in vajinima hčerama Kaji in Evi vse najboljše, sreče v zakonu in ljubezni pa da se mogoče vajina družina še poveča.

Pa še nekaj mojih fotografij.

Advertisements

3 thoughts on “Poročni zvonovi

  1. Hvala za lepe želje in prekrasne slike, upam da se bo dužina na obeh straneh še povečala, samo po pameti naprej!lpKrašnja Eva, Kaja, Patricija in SamopsZdaj imamo samo en priimek 🙂

  2. Hehe, Gregor, huda dilema kje bit, a ne? Zvesta priča ali za fotoaparatom. Fotke so pa lepe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s