Sosedje

Saj vemo kako prijazni smo do svojih sosedov, da star pregovor kar drži. Če je meni crknila krava, naj še sosedu dve. Ali kot je moj stari sodelavec pravil kako je imel svojega soseda rad. Ko je ujel krta na svojem vrtu, ga je z lopato vrgel še na sosedovega, tako da še tam malo zrahlja zemljo.
No pa ni vedno tako z sosedi. Moram reči, da imamo pri nas kar srečo z sosedi. Večkrat na leto imamo skupne piknike, tudi družinske praznike praznujemo skupaj, pomagamo si pri opravilih okoli hiš. Ko gre kdo od nas na počitnice, se vedno najde nekdo da popazi na hišo drugega. V glavnem z mojimi sosedi se razumemo res dobro.
Pred kakšnim dnevom, pa nas je sosed ponovno presenetil. Prinesel nam je orehove palačinke. Res so bile okusne in dobre.

Upaam da imate tudi vi tako dobre sosede.

Advertisements

3 thoughts on “Sosedje

  1. moji sosedi – katastrofa. eni nm mečejo mačko z ograje, zastruplajo živo mejo, drugi kidajo sneg tko da ga mečejo na našo stran itd. P.O.L.O.M.

  2. Res ste lahko zadovoljni da imate tako dobre medsosedske odnose. Kajti jaz jih v našem bloku žal nimam, zmeraj kreganje glede parkirišč itd., čeprav se hočem čim manj vtikat v druge zadeve in čim manj imet s sosedi. Drugače pa palačinke njami… Lp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s