Pred TV ekran

Ponovno se je pričel delovni teden. In kot ponavadi, so ponedeljki tisti ki se najbolj vlečejo in so tudi najbolj naporni. No vsaj pri meni je tako.

Običajno imava z Matejo večere popolnoma zase. Otroci so ponavadi okoli 8 ure že v postelji, tako da si lahko privoščiva ogled kakšnega zanimivega filma, ali nanizanke. Tudi za danes je bil takšen plan. Pred televizijo si prineseva pijačo in kaj za pod zob, običajno kakšne kokice ali pa čips, včasih pa tudi čokolado ali kakšne piškote, no za tako počasi grickat.

Vendar je bilo tokrat nekaj drugače. Mateja ni ravno oboževalka grozljivk. Danes pa kot strela iz jasnega. Vprašala me je, če bi gledal film Saw V. Imava ga že kar nekaj časa doma, pa je nikoli nisem mogel prepričati, da si ga ogledava, no danes si ga bova.

Pa me je ponovno presenetila. Ne ti si ga boš ogledal na PC, ona pa bo gledala staro klasiko Sissi, ki jo je našla na Sat 1. Saj poznate ta film, govori o Avstijski cesarici. Joj kakšna muka je to gledat. Mateja lahko ta film gleda 5 na leto pa se ga ne naveliča, tudi tokrat je tako. Sva pa enkrat brala v nekem trač časopisu, da je glavna junakinja Romy Schneider sovražila to vlogo. Ji kar verjamem, ker tudi sam sovražim ta film. Pa ta film ni edini ki ga lahko gleda in gleda in se ga ne naveliča, tu so še The soun of music (Moje pesmi, moje sanje), Ghost (Duh), Dirty dancing (Umazani ples), Grease (Briljantina), Top Gun pa še kakšen bi se našel.

Kakorkoli, danes sva vsak pri svojim ekranom in vsak pri svojem užitku. Pravijo, da je potreben kompromis, tudi tokrat je bil, sem se kar sam javil, da grem pred PC in tako je Volk sit in koza cela.

3 thoughts on “Pred TV ekran

  1. Odličen kompromis. Pri nas je tako, da običajno obvelja njegova. Ženske očitno lažje popuščamo. Pri nama vsaj kar se tiče grozljivk ni težav… Oba jih imava precej rada (no, jaz predlagam, on se ponavadi strinja ;))

  2. Ja danes je še tretji zadnji del filma Sissi, nisem vedu da je posnet v treh delih, mater se vleče kot kak čigumi. Sem pa že ven potegnil iz arhiva film Mirrors.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s