Jutro, meglica in tema na oči

Ko se že sprijazniš, da so jutra res fotogenična, sploh če so tu še jutranje meglice, se je izplačalo zgodej vstati. Narediš nekaj zanimivih fotografij in se odpraviš na jutranjo kavo in zajterk. Kaj si še lehko boljšega želiš. Ja lahko si želiš še, da fotografijo ki si jo ustvaril, lahko na domačem računalniku še nekoliko popraviš, tako da bo všeč tebi in še kakšnemu, ki obišče moj foto blog.

Tudi tokrat je tako. Vse zgoraj navedeno je bilo narejeno, do popravila fotografije in nalaganje v foto galerijo. Nato pa se je zgodilo.

Tipkovnica na enkrat ni več reagirala, prav tako tudi ne miška, iz računalnika pa je prihajal čuden zvok. Kot da bi se nekaj kovinskega tolklo ob stene. Probam izklopit računalnik, vendar tudi to ne reagira. Torej mi ostane samo še reset in ponovni vklop. Mogoše se pa premisli in bo deloval kot prej. Ne, noče, ponovno tisti kovinski zvok in napis na ekranu, da ne najde nobenega diska. Evo, pa je šel disk. Še sreča, da je na˝C˝ disku samo Windows program in tu ni veliko škode. Ostali podatki so na drugem disku in na prenosnem disku. Tako da večje škode ni.

dobro-jutro-2

Zadnja fotografija preden je šel disk rakom žvižgat.

Advertisements

2 thoughts on “Jutro, meglica in tema na oči

  1. Pametno:) Me veseli da imaš vse na backupih:))) Si ne predstavljam več kako je bilo imeti vse na enem disku… Sedaj je vse najmanj na dveh, pa še tako … ko gre narobe gre vse narobe… ampak previdnost je pamati modrosti;)

    LP
    Samo Trebižan

  2. Ko se enkrat opečeš na ta način ti ne pride več na misel, da bi to ponovil. Hvala za tehnologijo in prenosne diske 🙂
    Za dodatne diske res ni več škoda denarja, če vidiš koliko podatkov (fotografij) ti gre v franže.

    lp Gregor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s