Koledar

No pa sem ga dočakal. Koledar za leto 2011. Nič posebnega, bi rekli nekateri, saj jih bomo v tem prednovoletnim časom kar nekaj dobili v dar. Pa ni čisto tako.

Začel bom na začetku in se kasneje vrnil nadaljevati.

Nekega pomladnega dne, prejmem prav presenečeno pošto (email), kjer me prosi povelnica PGD Šinkov turn za sestanek, glede koledarja za leto 2011. Privolim v sestanek in se domeniva kako jim lahko pomagam. Presenečen izvem, da jim je kar nekaj mojih krajevnih fotografij všeč in bi jih z mojo pomočjo vstavili v koledar za leto 2011. Seveda sem bil takoj za.  Torej se je delo pričelo. Najprej pregledati vse lokalne fotografije in izločiti nekako po mesecih in zanimivi tematiki, nekaj pa jih bo potrebno popolnoma na novo narediti.

To naj ne bi bilo težko, saj imam vse nedaleč od doma. Torej samo opremo vzamem in se sprehodim po domačem kraju. Seveda sem to naredil večkrat, kot enkrat. Na koncu se je nabralo kar nekaj zanimivih fotografij, ki jih je bilo potrebno pregledati in narediti ožji izbor. Na koncu jih je bilo nekje 100, katere smo nato temeljito pregledali in izbrali 36 najboljših. Te naj bi šle v tisk za koledar.

Ko sem fotografije oddal, sem samo čakal na telefonski klic, da me obvestijo o končnem izdelku. V ponedeljek, pa prejmem pričakovani klic, da je sedaj koledar končan in mi jih bodo prinesli nekaj izvodov. Po pravici povedano, sem komaj čakal, da ga dobim v roke in ga prelistam od Januarja do Decembra. Koledar je fenomenalen in meni je všeč na prvi pogled, prav tako pa tudi gasilcem PGD Šinkov turn.

Koledar1

Prva stran koledarja

Koledar2

Oktober

PGD Šinkov turn se še enkrat zahvaljujem za zaupanje in upam še na nadaljno sodelovanje.

V dar sem letos že dobil kar nekaj koledarjev. Nekateri bodo nadaljevali pot do znancev, koledar PGD Šinkov turn pa bo stal na mestu, kjer stoji že vrsto let. Manjka mi samo še koledar za v delavnico, tudi tega bom vesel.

Advertisements

3 thoughts on “Koledar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s