Koncert Vlada Kreslina

Tradicionalni Kreslinov koncert v Cankarjevem domu. Karti sem kupil že en mesec pred koncertom ,ker vem da jih zadnje dni ni možno veš dobiti. Kljub temu da ima tri koncerte zapovrstjo . Letos je to bilo 5 , 6 in 7 December. Tudi na zadnjem koncertu je bila Gallusova dvorana nabito polna. Kot vsako leto ,je imel tudi letos povabljene posebne goste ,Zagrebški legendarni glasbenik Drago Mlinarec (Grupa 220) , Sharat Srivastava –violina (Indija) , Beltinška banda ,Mala Beltinška banda ,Mali bogovi. Sam koncert je bil fenomenalen trajal je pa cele tri ure z 15 minutno pavzo. Upam da dobim naslednje leto zopet karte za koncert.

Mala Beltinška banda

Vlado Kreslin

Indijski gost na violini Sharat Srivastava

Večerni gost Drago Mlinarec (Grupa 220)

Dekle moje

Mama in Ata

Včasih potrebuje malo pomoči.

Pravljica

Črna kitara

Advertisements

5 thoughts on “Koncert Vlada Kreslina

  1. uh, ti njegovi vsakoletni koncerti so vedno fajn. Letos žal nisem šel, ker sem ostal brez spremstva nežnejšega spola. 🙂 Svetloba pa vedno fajn, čeprav tudi vedno ista. 😉

  2. Kreslin mi je izmed naših izvajalcev kar dober. Ponavadi sem ga skoraj vsako leto slišal na gimnaziji, ko sem še bil di(v)jak, zdaj pa v živo vedno bolj poredko. Ima, da pride spet kaj v naše konce koncertirat. Fotke pa mi lepo pričarajo vzdušje njegovih pesmi.

  3. Nazorne fotke. Ma pa dober stabilizator slike tvoj kodak…ali pa imaš robotsko roko 🙂 (hec)Jaz sem še di(v)jak, pa obožujem Kreslina.pozdrav, Aljaž

  4. Sej moram rečt ,da bilo lahko slikati bila je slaba svetloba ,pa še fleša ne moreš uporabljat ker sem bil predaleč imel pa sem nastavitve F3,21/3s pri Iso 100.

  5. Sem opazil na exif podatkih, da je bil čas okoli 1/4, pri tem času je problem že premikanje oseb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s